IMG_7619Wilt u ’s Morgens ook een frissen en strakke huid?

Als je je huid een échte boost wil geven,dan ben je bij ons Babor Institute aan het juiste adres. Er zijn verschillende stimulaties voor je huid. De Night versie is de gloednieuwe highlight uit het assortiment.

Nachtverzorging

Een nachtverzorging moet onze huid bij haar harde werken `s nachts actief ondersteunen. Deze verzorging moet de reparatie- en celvernieuwingsprocessen activeren, kleine beschadigingen door het licht veroorzaakt repareren en helpen om collageen- en elastinevezels opnieuw te vormen. Bovendien bevat een goede nachtverzorging een combinatie van actieve stoffen en reparerende anti-aging werkstoffen die de regeneratie van de huid stimuleren, haar verlies aan vocht en lipiden herstellen en ervoor zorgen dat haar beschermingsmantel weer optimaal functioneert.

Wat is ACTIVE NIGHT FLUID?

IMG_7620Werkstofconcentraat in ampullenvorm voor een actievere celstofwisseling tijdens de fase van de diepe slaap.

Ampullen zijn de snelle mooimakers voor thuis. Pure power voor de meest verschillende behoeften van de huid. De hooggeconcentreerde, individueel geproportioneerde werkstoffluids in luxueuze glazen ampullen bieden een exclusieve verzorgingsbelevenis met onmiddellijk effect voor elk huidbeeld en elke huidtoestand. De ampullen overtuigen door hun voelbare en zichtbare werking en redden het op basis van hun hygiënische, individuele verpakking zonder onnodige conserveringsstoffen.

Waarvoor ACTIVE NIGHT FLUID?

`s Morgens ziet de huid er frisser, wakkerder en opgevuld uit.

Waarom ACTIVE NIGHT FLUID?

De krachtige werkstoffen van de zwarte alg, van het salix nigra bark extract en van de truffel activeren vooral `s nachts tijdens de regeneratiefase: het energielevel van de cellen wordt verhoogd, beschadigingen van het dagelijkse leven worden bestreden en voortekenen van huidveroudering wordt tegengegaan.

Hoe gebruik ik ACTIVE NIGHT FLUID?

´s avonds na de reiniging met BABOR CLEANSING-producten. Ampul schudden en de hals van de ampul met een tissue of de bijgevoegde ampullenopener bedekken en vervolgens openbreken. Fluid in de handpalm gieten en daarna verdelen op gezicht, hals en decolleté. Zachtjes in de huid kloppen. Vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen.