Hoe reinig je best de huid?

Belangrijk is om je huid 2 keer per dag, s ‘morgens en zeker ook s ‘avonds te reinigen met het juiste reinigingsproduct.

Het reinigingsproduct brengen we aan in onze handen en verdelen we op het gezicht. Vervolgens gaan we water toevoegen, en masseren alles goed in. Hierna gaan we met veelvuldig lauw water de reiniging af spoelen. Maak je gezicht droog met een handdoek, na de reiniging kan je direct verder werken met de je volgende verzorgingsproducten.

847

Hoe vaak reinig je best de huid?

Belangrijk is om je huid 2 keer per dag, s ‘morgens en zeker ook s ‘avonds te reinigen met het juiste reinigingsproduct.

Waarom s ’morgens reinigen,

Tijdens de nacht scheid onze huid afvalstoffen uit en vet. S ‘morgens ligt dit op onze huid, enkel met water verwijderen we stof. Afvalstoffen en vet moet verwijderd worden, en dit kan enkel met een goed reinigingsproduct

Waarom s ’avonds reinigen,

Tijdens de dag komt er vuil op onze huid terecht komt, deze moet je verwijderen met een goed reinigingsproduct. Tijdens de nacht is onze huid actief en neemt ze de meeste werkstoffen op, het is belangrijk dat je huid goed gereinigd is zodat de werkstoffen die in de nachtcrème en serum zitten tot diep in de huid kunnen werken. Als de huid niet gereinigd is kunnen deze goede werkstoffen helaas niet door de huid en hebben de producten geen effect.

Doel van de reiniging

De huid wordt bijzonder intensief en met dieptewerking gereinigd.

De huid ziet er helder uit en heel erg zuiver. Na het reinigen voelt de huid niet strak aan, de huid voelt heerlijk zacht en fris.

Tijdens de reiniging wordt de huid al verzorgd en er is geen extra tonic nodig.

De reiniging is bijzonder huidvriendelijk, omdat er geen conserveringsstoffen in zitten.

Enkel als de huid goed gereinigd is, kunnen de volgende verzorgingsproducten, serum, oogcrème, dagcrème,… hun volledige werking doen.

Wilt u ook de juiste reiniging voor uw huid?

Kom dan zeker eens lang in ons Babor Institute, ik help u graag verder met het juiste product en advies.

Een paar tips

  • Reinig je huid 2x per dag, s ’morgens en s ’avonds
  • Gebruik lauw water om de reiniging af te spoelen
  • Vraag raad aan uw schoonheidsspecialist welke reinigen het beste bij je huidtype past, zo weet je zeker dat je het juiste product gebruikt.