Beschermen en huidverbeteren

 

Verzorging en bescherming = Mooie huid

Opdat de zon uw huid niet ouder laat worden!

De zon doen ons goed en produceert geluktshormonen. Maar hoeveel we ook van de zon houden, onze huid heeft effectieve bescherming nodig. In de Anti-age Sun Care gamma van BABOR verenigen zich lichtbescherming, celbescherming, UVA en UVB bescherming tot een ultieme, werkzame formule. De huid wordt optimaal verzorgd en beschermd, en haar jeugdigheid wordt behouden. Opdat u onbezorgd van de zon kunt genieten.

Draag zorg voor je huid en bescherm haar op elk moment met onze High Protection Sun Lotion. en na de zon kan je haar extra voeden en verzachten met zon After Sun gamma.

Beschermen van de huid na het zonnen.

BABOR After Sun Repair Lotion

Kalmerende verzorgingslotion perfect na het zonnebaden.

Snel intrekkende aftersun lotion, voor gezicht en lichaam!

Reduceert onmiddellijk voelbaar en onaangenaam gespannen gevoel irritaties en een hittegevoel, de huid ziet er duidelijk kalmer en meer ontspannen uit.

Vaak vertoond de huid na het zonnen een gespannen gevoel en voelt de huid droog aan. Deze snel intrekkende aftersun lotion voor gezicht en lichaam reduceert onmiddellijk voelbaar een onaangenaam gespannen gevoel! Ook als de verbrand is door de zon, wordt de huid onmiddellijk gekalmeerd na gebruik van de Babor aftersun lotion. Bovendien stimuleren speciale ingrediënten de melaninesynthese en zorgen ze voor een langer aanhoudende en gelijkmatigere bruine kleur door de zon.

13934609_576365209212444_3370504008630037382_n