Suikerontharing

De voordelen

1
NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
De ROYX PRO suikerpasta’s worden gemaakt van 100% natuurlijke producten. Ze bevatten water, glucose, fructose, tapioca en/of citroen. Suiker is een natuurlijk bewaarmiddel. Er zitten geen chemische producten in verwerkt, waardoor de kans op reacties minimaal is. De producten zijn niet getest op dieren. Je kan zelfs proeven van onze suikerpasta’s.

2
TOT 50% MINDER PIJNLIJK
Het ontharen met ROYX PRO suikerpasta is veel minder pijnlijk dan ontharen met de traditionele hars. Doordat bij suikerontharing de haartjes worden verwijderd met de haargroeirichting irriteren we het haarzakje waarin de pijnreceptoren zitten niet. Suikerpasta kleeft echter niet aan levende huidcellen waardoor we de huid niet beschadigen.

3
MINDER IRRITATIE
Minimum aan irritatie en roodheid doordat de ROYX PRO suikerpasta’s de haartjes niet afbreken en ingegroeide haren geen kans hebben. De haartjes worden verwijderd in de juiste natuurlijke groeirichting zodat ze niet afbreken.

4
GEEN RISICO OP VERBRANDING
Bij suikerontharing is er geen kans op verbranding van de huid. In tegenstelling tot hars is de temperatuur van de ROYX PRO suikerpasta veel kouder. De suikerpasta’s worden gebruikt op lichaamstemperatuur. Veilig voor elke zone van de huid. Ook op spataders, kleine gesprongen haarvaatjes of spinnenkopjes (spider naevi) kan dit geen kwaad omdat de temperatuur zo laag ligt. Er zijn dus weinig contra-indicaties. Bij warme hars is de kans op verbranding groot met littekens tot gevolg. Bij langdurig gebruik van hars rond de mond of wenkbrauwen is de kans groot dat het onderhuidse bindweefsel scheurt, waardoor de rimpeltjes sneller zichtbaar zijn. Bij een warm product is de kans op roodheid of irritatie altijd groter.

5
GEEN KLEVENDE RESTEN
ROYX PRO suikerpasta is gemakkelijk te verwijderen omdat het wateroplosbaar is. Waardoor je geen onaangenaam plakkerig gevoel zal hebben na de behandeling.

6
VERMINDERDE HAARGROEI
Zoals je kan zien verandert het haar gedurende het proces van suikerontharing, het terug groeien van de haartjes, suiker ontharing, enzo verder. De haren worden fijner en hierdoor minder opvallend. Door regelmatig een herhaling van de behandelingen, zonder te scheren tussendoor, komen we op een moment dat de haren bijna verwaarloosbaar worden en dus niet meer opvallen.

7
PEELING & HYDRATATIE VAN DE HUID
Omdat de suikerpasta wateroplosbaar is, hecht het zich niet aan levende, maar enkel aan dode huidcellen. Levende huidcellen bevatten namelijk water. Bij het suikeren worden dus alleen dode huidcellen verwijderd wat resulteert in een zijdezachte huid. Suikerpasta trekt het haar uit en verwijdert dode huidcelletjes om zo ingegroeide haren te voorkomen. Omdat suikerpasta zich alleen hecht aan dode huidcellen is het ook uiterst geschikt voor droge of gevoelige zones en ook veilig om te gebruiken bij mensen met droge psoriasis en droge eczema.

8
GESCHIKT VOOR GEVOELIGE PLAATSEN
De ROYX PRO suikerpasta is antiallergisch en niet comedogeen. Door de hoge concentratie suiker krijgen bacteriën geen kans. Daarnaast gebruiken we voor elke behandeling de ROYX PRO PRE SUGARING GEL die 99,9% van de bacteriën doodt.

9
WEG MET KORTE HAARTJES
De ROYX PRO suikerpasta kan de meest korte haartjes tot 1 à 2 mm uittrekken d.w.z. ongeveer 7 à 10 dagen na het scheren. Ideaal is de lengte van een rijstkorrel. Als de haartjes niet van de eerste keer mee zijn kan men met de suikerpasta nog een keer over dezelfde zone gaan zonder de huid te irriteren. Bij de traditionele hars hebben de haartjes een lengte van 6 mm nodig om verwijderd te kunnen worden.

10
SNELLE ONTHARING
Als je consequent elke vier weken dezelfde zone laten ontharen zal je al snel een duidelijk verschil merken. De haarfollikel geraakt uitgeput waardoor de haartjes die terug groeien, veel fijner zullen zijn en langer wegblijven.