Spraytanning

Spraytanning*Vani-T

Onze drukke levenstijl staat het niet altijd toe om te genieten van een reeks zonnebanksessies. Het komt ook vaker voor dat personen een overgevoeligheid hebben aan UV-licht of om gezondheidsproblemen geen gebruik mogen maken van een zonnebank. Bovendien is zonnebank uiterst slecht voor de huid. De huid gaat heel snel verouderen bij veelvuldig gebruik van de zonnebank! Wij willen steeds huidverbeterend gaan werken in ons Institute, daarom bieden de Vani-T spraytanning aan voor een adembenemende teint!

Spraytanning is een natuurlijk, verzorgend en veilig alternatief voor een onberispelijke, zonovergoten en adembenemende teint.  De resultaten zijn verbluffend.  Een behandeling duurt gemiddeld zo’n 15 minuten en het resultataat stemt overeen met gemiddeld 6 tot 8 zonnebanksessies.

Vani-T’s tanning

Vani-T’s professionele tanning range wordt zeer gewaardeerd en is veelgevraagd door A-list celebrities, beauty editors en TV shows over de hele wereld vanwege de bekende just-off-the-beach look. De meest geloofwaardige, vlekkeloze, langdurige tan die je maar kunt bedenken, wordt bereikt. (bewezen dat het tot 80% beter vervaagd dan andere vooraanstaande tanningmerken). Onze tanning formule camoufleert ook cellulitis en striae, waardoor je er slanker uitziet en beter voelt.Vani-T biedt drie totaal unieke, natuurlijke en organisch cosmetische formules voor de verschillende huidtypes aan. Geen uren meer in de zon of onder de zonnebank, die beiden slecht voor je gezondheid zijn en de huid ook snel laat verouderen.

De tanningvloeistoffen bevatten o.a.:

– Ecocert goedgekeurd DHA (organisch gecertificeerd)

– Organisch gecertificeerd Aloe Vera Extract – (vochtinbrengend extract)

– Vitaminen A & E en anti-oxidanten

– Cehami, zee-collageen (stimuleert de aanmaak van collageen en nieuw huidcellen)

– Kakadu pruimen extract (bevat 50 keer zoveel vitamine C)

– Allantoine t.b.v. hydratatie (stimuleert celvernieuwing en zorgt voor een zijdezachte huid)

– Natuurlijke aroma’s – Sinaasappel, Citroen en essentiële verfrissende Bergamot olie zorgen voor versteviging en verbetering van de huid.

We maken gebruik van ‘s werelds beste kwalitatieve natuurlijke en organische ingrediënten om een uitstekende bruin-zonder-zon ervaring te verzekeren. Miljoenen mensen over de hele wereld stellen vertrouwen in Vani-T tanning producten om hun lichaam een prachtige bronzen kleur te geven.

De producten zijn vrij van parabenen, ontwikkelt met natuurlijke huidverzorgende ingrediënten en bevatten geen alcohol en chemicaliën.

De VANI-T lijn is organisch en hypoallergeen en bijgevolg zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Het voorbereiden, de nazorg en het onderhoud voor een juist spraytanning wordt goed besproken met de klant.

Spraytanning

 

Prijs

– Volledig lichaam = 40€/behandeling

– Gelaat, decolleté en armen = 20 €

– Benen = 20€