1. Waar is de SkinFirmor RF geschikt voor? De BABOR TECH SkinFirmor RF is geschikt voor de professionele behandeling van rimpels in het gebied rond de ogen, de mond en het voorhoofd.

2. Hoe gaat de technologie van de SkinFirmor RF in zijn werk? De SkinFirmor RF werkt met een monopolaire radiofrequentie van 4 MHz en is daarom optimaal geschikt voor lokale toepassingen op het gezicht.

Het gebruik van radiofrequentie heeft zijn oorsprong in de geneeskunde en wordt beschouwd als een stimulans voor celvernieuwing en collageensynthese.

De energie van de radiofrequentie wordt met een speciale elektrode tot diep in de huid geleid. Zo bereikt de radiofrequentie de lederhuid, waar deze de watermoleculen in het weefsel laat trillen. Door deze trillingen wordt het behandelde weefsel bij correct gebruik op een gecontroleerde manier opgewarmd tot maximaal 41°C.
Zoals algemeen bekend van radiofrequentiebehandelingen is deze milde warmteontwikkeling, die als aangenaam wordt ervaren, voldoende om de eigen regeneratiemechanismen van de huid en de nieuwe vorming van collageen en elastine te bevorderen.
Daarnaast bevordert dit de microcirculatie en verhoogt het de lymfatische afvoer, zodat het weefsel optimaal wordt voorzien van voedingsstoffen en zuurstof en opgeslagen afvalstoffen/eiwitafval kunnen worden verwijderd.
Bij correct gebruik worden huidbeschadigende brandwonden of denatureringen van eiwitten vermeden. Tegelijkertijd zorgt de milde opwarming van het weefsel ervoor dat de collageenvezels in het bindweefsel samentrekken en de huid in de behandelde zone steviger en gladder lijkt.
Bij een professionele uitvoering bereikt SkinFirmor RF zichtbare resultaten na slechts één toepassing. Hiermee krijgt het gebied rond de ogen, de mond en het voorhoofd een frissere, meer jeugdige uitdrukking.

3. Toepassingsmogelijkheden
De behandeling met de SkinFirmor RF in het gebied rond ogen, mond en voorhoofd is geschikt voor alle huidtypen, met name voor de volgende doeleinden: -Optische reductie van lijntjes en rimpels; -Ondersteuning van weefselstevigheid; -Optische reductie van oogwallen en donkere oogranden; -Ontspanning en revitalisatie van overbelaste, vermoeide ogen door stress, computerwerk, oververmoeidheid,, airconditioning, koude tocht, intensieve mimiek.

4. Behandelingskuur met de SkinFirmor RF
Voor maximale behandelingsresultaten raden wij u aan om binnen 3 weken 6 behandelingen te ondergaan, vergezeld van consistente verzorging thuis.

De SkinFirmor RF kunt combineren met andere BABORbehandelingen & -toepassingen.

Wenst u de SkinFirmer RF toe te passen in een behandeling dan kunnen we dit onmiddellijk integreren tijdens uw eerst volgende afspraak voor uw gelaatsbehandeling.

Wenst u alvast een behandelingskuur ( meer resultaat) dan kan u steeds contact met ons opnemen of langs komen om dit vast te leggen wanneer voor u past.

Wenst u graag nog meer informatie, aarzel niet om contact op te nemen, wij helpen u graag!