Over Laurence

imagesOJ9W7NPGAl van kindsbeen af is Laurence gefascineerd door kleuren, mode, materialen en kunst. In Antwerpen leerde ze alle facetten van het juweel kennen, iets wat haar grote passie geworden is. Voor haar is het een zegen om dagelijks geïnspireerd te worden door uiteenlopende persoonlijkheden, diverse vormen en verschillende stijlen. Het grootste compliment bestaat er voor haar in om op straat vrouwen te zien die haar creaties dragen, en zo een statement maken over wie ze zijn en waar ze voor staan.

COLLECTIES

imagesQ29CNHQ4Elke collectie die Laurence ontwerpt bestaat uit drie thema’s. Deze zijn altijd geïnspireerd op drie muzes met een uitgesproken stijl en persoonlijkheid. Vrouwelijkheid en elegantie, maar ook de trends van het moment, staan telkens centraal. Voor elke fashionista wat wils!

MAATWERK

images6FVSS1LTWilt u er piekfijn uitzien op die ene speciale gelegenheid? Of bent u op zoek naar hét juweel om uw favoriete outfit af te werken? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Na een korte bespreking met de klant, en het grondig bestuderen van de kleuren en de materie van de kledij, gaan we aan de slag om een perfect passend juweel voor u uit te kiezen

Voor meer info, stuur gerust een mailtje naar info@schoonheidsinstituuthanne.be of kom vrijblijvend eens langs in het instituut.

Neem nu contact op