Face Treatments

De BABOR Face Treatments verwennen u met speciale toepassingstechnieken en gaan in op de individuele behoeften van elk huidtype. Naast een optimaal behandelingsresultaat dat u er jeugdig fris uit laat zien, door de inzet van afgestemde BABOR producten, hebben de verschillende massagetechnieken niet alleen een positief effect op de gezichtshuid, maar ook op het hele organisme. Ontspanning, regeneratie en balans van het hele lichaam zijn het resultaat van de BABOR face treatments, die uw huid laten stralen.

Op effectieve wijze rimpels gladmaken en voor lange tijd genieten van een jongere uitstraling, luxe verzorgingen met onmiddellijk zichtbare lifting-werking. Werkt intensief verstrakkend en hydraterend. Bevordert de regeneratie en schenkt nieuwe elasticiteit. Beschermt de huid tegen vrije radicalen en negatieve milieu-invloeden.

Als je je goed voelt, hoort je huid er fris en stralend uit te zien. Maar helaas is dat niet bij iedereen het geval. rimpels, acne, pigmentvlekken, couperose en huidverslapping kunnen je huid ontsieren. Daardoor zie je er minder goed uit en kun je bovendien ouder lijken dan je bent.

Gelukkig zijn er heel wat manieren om een daadwerkelijke huidverbetering te creëren en zo uw huid gladder, frisser en jonger te maken. En daarvoor ben je bij Babor Instituut Hanne Vandecasteele aan het juiste adres!

Onze aanpak voor een zichtbare huidverbetering

We kunnen je huid op veel verschillende manieren verbeteren. Een grauwe huid kan weer stralen, een verslapte huid vindt haar stevigheid terug, pigmentvlekken vervagen of verdwijnen.

We starten eerst met het bespreken van je wensen. Daarna gaan we met zeer geavanceerde apparatuur een huidanalyse maken, zodat we zien hoe de toestand van je huid op dat moment is. Op deze manier kunnen we jou een zeer persoonlijk advies op maat geven. Ook krijg je een persoonlijk productadvies zodat je de behandeling thuis optimaal kunt ondersteunen om zo een zo mooi en goed mogelijk resultaat te bereiken.

Neem nu contact op