Laser Ontharing

Ruim 20 jaar ervaring en gespecialiseerd in electrisch ontharen volgens de blend methode. Daar er steeds meer vraag is naar laser ontharing hebben wij, gedurende twee jaar,  een grondig marktonderzoek gedaan naar deze vorm van ontharen.

Diode laser : De diode laser is de enige laser waarmee in de US permanente haarreductie mag worden geclaimd. Klinische studies hebben de werkzaamheden van deze lasersoort aangetoond. De diodelaser is uitgerust met een geïntegreerd koelsysteem in het handvat, wekt gedurende een fractie van een seconde krachtige pulsen op, die inwerken op meerdere haarzakjes. Het pigment in het haarzakje zet de energie om in warmte, waarna hij wordt vernietigd. Meerdere behandelingen zijn nodig om een optimaal rendement uit de behandeling te halen. Het exacte aantal is afhankelijk van het aantal haren dat zich in de groeifase bevindt. Een laserbehandeling bestaat dan ook meestal uit vier tot max. acht behandelingen.

Flitslamp of laser ?  Ons instituut heeft bewust voor deze laser gekozen en niet voor een flitslamp, omdat de werking van laser onderbouwd is door veel wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast is laser bij goed gebruik absoluut veilig, maar bovendien wil wij het allerbeste bieden aan onze klanten.

Diodelaser in combinatie met de Blend methode : Met de laser kunnen wij niet alle haren behandelen, namelijk de blonde en grijze haren pakt de laser niet . Het zijn dan ook deze haren die wij behandelen met de naald (blend methode). On instituut heeft er voor gekozen om een apparaat te huren om zo de nieuwste ontwikkelingen op gebied van lasertechnieken te kunnen volgen en zo verzekerd te zijn van het nieuwste v/h nieuwste.

lazer ontharing
Neem nu contact op