Over BABOR

WETENSCHAP

Alles begon in 1956 met een zwarte roos, het symbool van volmaakte schoonheid. Als pionier van de professionele huidverzorging verlegt BABOR sindsdien de grenzen in het huidverzorgingsonderzoek made in Germany. Tot op de dag van vandaag is het onze hartstochtelijke drijfveer om het verlangen naar individuele schoonheid te vervullen.

WERKING

Zo worden de meest innovatieve werkstoffen en methoden perfect op elkaar afgestemd en zorgen voor buitengewone resultaten met een bijzonder luxueuze verwenbelevenis.

Feiten & Cijfers

Hoofdkantoor: Aken, Duitsland
Medewerkers: Aken 400, Wereldwijd 500
Vertegenwoordigd in: Meer dan 70 landen door distributeurs
Dochterondernemingen: Zwitserland, Oostenrijk, Nederland, België, Zweden, Groot-Brittannië, Canada en de USA
Partners: Partners van de onderneming zijn schoonheidsinstituten en SPA’s in luxe hotels, zoals St. Regis, Waldorf Astoria, Ritz Carlton of Marbella Club alsmede geselecteerde retail-locaties.

BABOR is pionier van de professionele huidverzorging.

Met onze deskundige kennis vertalen we de geheimen van de fijnste, natuurlijke werkstoffen in luxe huidverzorging van de hoogste werkzaamheid en verdraagzaamheid.

Duurzaamheid & verantwoordelijkheid

Wie schoonheid graag wil behouden, moet respectvol en behoedzaam met haar omgaan. We behandelen ons milieu met het grootste respect. Uiteindelijk schenkt de natuur ons veel kostbare grondstoffen, waaruit wij onze hoogwaardige producten vervaardigen.

Historie

De revolutie van de schoonheid begon toen Dr. Michael Babor in 1955 de tot nu toe onovertroffen HY-ÖL® ontwikkelde, die tot één van de steunpilaren van de onderneming zou worden en die ook nu nog behoort tot de bestsellers.

Click edit button to change this text.

Onze groene elektriciteit.

Milieubescherming komt bij ons bijvoorbeeld rechtstreeks uit het stopcontact. BABOR betrekt uitsluitend groene elektriciteit.

BABOR goes green.

BABOR producten worden vanuit Aken over de hele wereld verstuurd en daarom hechten we grote waarde aan het CO2-neutrale transport van de zendingen. In het kader van ons lidmaatschap bij de GOGREEN-initiatieven van de logistieke dienstverlener DHL wordt de veroorzaakte CO2-uitstoot door klimaat-beschermingsprojecten weer hersteld.

De juiste weg.

Dat ons het milieu nauw aan het hart ligt, kunnen we u op een briefje geven. Sinds begin 2010 worden reclamemiddelen van BABOR uitsluitend op FSC-gecertificeerd papier gedrukt. De FSC (Forest Stewardship Council) zet zich in als een het algemeen nut beogende en onafhankelijke organisatie ter bevordering van zeer verantwoorde bosbouw voor gecontroleerde ontbossing en jonge aanplant van het milieu.

Een hart voor dieren.

Bij het respect voor de natuur behoort ook het respect voor haar schepselen. Bij de controle van de effectiviteit van nieuwe werkstofcomplexen waren, zijn en blijven ook in de toekomst dierproeven voor ons absoluut taboe.

Neem contact op